Uw Partner in Kwaliteit van Zorg voor Longziekten

Waarom Chiesi College?

Chiesi College biedt Educatie Services, Zorg Services, Online Nascholingen en kennisdeling op het gebied van longziekten. Speciaal voor longartsen, huisartsen en andere professionals binnen de longzorg.

Ongeveer 1 miljoen Nederlanders lijden aan een longziekte, zoals Astma & COPD. Maar als professional komt u ook andere longziekten tegen.

Iedere longpatiënt heeft een eigen verhaal en zijn of haar omgeving ook. De persoonlijke, maatschappelijke en economische impact van longziekten is zeer groot. Alle reden dus om longziekten zo goed mogelijk te behandelen en te voorkomen.

Dat doet u als medische professional iedere dag. Uw kennis en handelen is erop gericht patiënten beter te maken, of erger te voorkomen.

Chiesi Pharmaceuticals B.V. is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geneesmiddelen op het gebied van longziekten. Het is streven om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de optimalisatie van uw patiëntenzorg. Dit doen wij door onze producten, maar ook door kwaliteits- en deskundigheidsbevordering en door samen met u te innoveren.

Via Chiesi College bieden wij longartsen, huisartsen en andere professionals binnen de longzorg hoogwaardige, gespecialiseerde, maar vooral praktische kennis en nascholing op het gebied van longziekten. Onze specialisatie in longziekten zorgt ervoor dat wij bovenop actuele ontwikkelingen zitten en oog hebben voor de interessante onderwerpen en innovaties met klinische relevantie.

Chiesi College biedt u op het gebied van longziekten de nascholingen en nationale en internationale congressen op persoonlijke uitnodiging en symposia. Via het kenniscentrum heeft u op ieder gewenst moment toegang tot relevante studies, een selectie van de nieuwste publicaties en congresverslagen en kunt u dit delen met uw team. 

Aan Chiesi College zijn geen kosten verbonden. Als longarts, huisarts of andere professionals binnen de longzorg kunt u zich via deze website eenvoudig registreren. Daarmee heeft u voortaan toegang tot alle informatie. En wij houden u, als u dat wil, proactief op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Schrijf u nu in!