Uw Partner in Kwaliteit van Zorg voor Longziekten
Mijn Praktijk

Mijn Praktijk

Chiesi College helpt uw praktijk de kennis van longgeneeskunde up-to-date te houden. Wij bieden u kwalitatieve services, inschrijving of registratie voor symposia en deelname aan congressen op persoonlijke uitnodiging.

Deskundigheidsbevordering binnen uw praktijk is een voorwaarde om uw kwaliteit te waarborgen. Nascholingen en symposia hebben dan een belangrijke plek in uw praktijkagenda. Of het nu gaat om praktische vaardigheden of juist theoretische onderbouwing, nascholing en kennisuitwisseling kost tijd. En voor die tijd wilt u maximaal rendement.

Daarom is er Chiesi College: Wij richten ons volledig op services en kennis op het gebied van longziekten. Door onze focus op dit specifieke vakgebied, bieden we u diepgang en kwaliteit.

Ons aanbod bevat zowel online nascholingen als groepsnascholingen en Zorg Services voor uw praktijk. Digitaal en fysiek. Op inschrijving of op maat. Ook bieden we u toegang tot ons kenniscentrum met relevante publicaties op longgebied en kunt u service materialen aanvragen voor de optimalisatie van uw patiëntenzorg. Verder hebben we een uitgebreid overzicht aan congressen en symposia en bieden we u congresverslagen als u ergens niet bij kon zijn.

Door u te registeren op Chiesi College, blijft u binnen ons vakgebied longgeneeskunde up-to-date.