Uw Partner in Kwaliteit van Zorg voor Longziekten

Beoordeling Chiesi College

Beoordeling nascholingChiesi Pharmaceuticals B.V. is specialist in ontwikkeling van geneesmiddelen op het gebied van longziekten. Juist door dit specialisme zijn we met Chiesi College goed in staat om u als longprofessional kwalitatief, hoogwaardige services te bieden. 

Alle nascholingen en online nascholingen die we bieden, zijn geaccrediteerd. Om het niveau van onze services te garanderen, toetsen we na iedere service de waardering van onze deelnemers. Daarbij komen uiteraard aspecten als inhoud en relevantie aan de orde, maar ook de onderwijsvorm, de voorzitters en presentatoren en de faciliteiten.

Gemiddeld worden onze services in deze beoordelingen gewaardeerd met ruim een 8,2! De inhoud en opzet, de sprekers en de wijze van presenteren worden ieder afzonderlijk ook goed gewaardeerd. En het feit dat vele cursisten terugkeren voor updates of andere services beschouwen we als blijk van onze kwaliteit.

Zoals wij in onze productontwikkeling garant staan voor hoogwaardig onderzoek, zo blijven we ons service aanbod continue toetsen, om het beste service aanbod op longgebied blijvend te garanderen.